Zaalhuur

Voor verschillende gelegenheden kunt u bij ons een zaal huren. Wij hebben verschillende zalen beschikbaar in verschillende maten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een avond om een verjaardag, bruiloft of ander feest te vieren, een avond om samen te komen. Maar ook om als vereniging wekelijks of maandelijks een zaal te huren voor uw activiteiten, enz…

U kunt de zaal “kaal” huren of volledig georganiseerd met koffie, thee, drankjes, hapjes, enz… Voor meer informatie of een aanbod op maat kunt u contact opnemen:
tel: 06 – 12 58 12 55
mail: gezellig@dorpshuiscentrum.nl

Café
Een gezellig café met een bruine kroeg gevoel. Met lange bar, een gezellig leestafel. 2 biljarts, statafels en een paar zitjes. Dit is de standaard opstelling, maar als u wilt kunnen de Biljarts er uit. meer zitjes, of statafels of een dansvloer. Net wat u graag wilt of nodig heeft voor uw feest of bijeenkomst. Het café bied voldoende ruimte voor 80 personen. Heeft u meer ruimte nodig dan openen we de schuifdeur naar de verjaardagzaal. Hierdoor kunnen nog een 50 personen plaatsnemen. Aantal personen hangt af van hoeveel zit/sta plaatsen u nodig heeft. Tevens heeft het café een ruim buiten terras waar zomers heerlijk buiten gezeten kan worden.

Verjaardagzaal
Aangrenzend aan het café hebben we een langwerpige zaal voor kleinere groepen. De naam zegt het al, hier kunt u iets vieren of om een andere reden samenkomen.