Welkom

Dorpshuis Centrum is het horecacentrum voor Andijk, u bent bij ons van harte welkom voor een gezellige avond met vrienden en familie.

Tevens verzorgen wij graag uw feest. Alles kan op maat voor u georganiseerd worden. Heeft u een klein budget of wilt u het groots aanpakken? Kom eens langs om het te bespreken dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Dus heeft u iets u iets leuks in het verschiet dan houden wij ons aanbevolen en velen gingen u al voor.

U kunt ook een zaal huren, inclusief koffie/thee/drankjes/hapjes/… voor o.a. vergaderingen, inloopbijeenkomsten, presentaites, enz…

Daarnaast zijn er vele activiteiten waar u in het Dorpshuis aan mee kunt doen. Hierbij kunt u denken aan o.a. sportieve of creatieve activiteiten. Het seizoen loopt globaal van september tot juni. Kijk op de activiteiten kalender welke verenigingen in ons Dorpshuis actief zijn en wanneer.

Het Dorpshuis zelf organiseert ook gezellige avonden, sommige wekelijks, zoals de biljartavonden. Andere activiteiten organiseren we jaarlijks, zoals bijvoorbeeld koningsdag, Bevrijdingsdag, een pub quiz, beachvolleybal, samen voetbal kijken, enz…. Hiervoor kunt u onze jaaragenda raadplegen en de flyers in de gaten houden die op de home pagina verschijnen.

Tot ziens in het Dorpshuis Centrum Andijk

Kees Kramer,
Beheerder/bedrijfsleider
tel: 06-12 58 12 55
gezellig@dorpshuiscentrum.nl
Sportlaan 1 , 1619 XE ANDIJK